Ekipa VisitDolenjska se je udeležila Plenarnega zasedanja v Strasbourgu

18. in 19. oktobra smo v sklopu VisitDolenjske odpotovali na Plenarno zasedanje v Strasbourg, kjer je bila osrednja tema prostovoljstvo. S pomočjo MPZ PGD Zbure in olimpijskimi prvaki PGD Šmartno na Pohorju smo predstavili prostovoljno gasilstvo v Sloveniji. Velika večina od 600 delegatov pa je našo stojnico označila za najbolj atraktivno, informativno in v vseh pogledih tudi okusno.

Brez sodelovanja nebi šlo

Ob tej priložnosti se za sponzorstvo izrecno zahvaljujemo našim ponudnikom: sirarni Gorišek iz Mokronoga, vinarstvu Kerin iz Krškega, Kartuziji Pleterje, Dobrotam Dolenjske, Gostišču Veselič, Čebelarstvu Košale in mlinu Košak.

Velik delež je prispevala tudi Slovenska turistična organizacija, AVE mesni center Novo mest in Gasilska zveza Slovenije.

Zahvala pripada tudi Hiši žive dediščine, Društvu podeželskih žena Bela cerkev, Združenju občin Slovenije, Skupnosti občin Slovenije, trgovini Grahor, Ljubljanskim mlekarnam,  PGD Prežganje, Razvojnemu centru Novo mesto, Mestni občini Novo mesto, PGD Bela cerkev za varno pot in občini Šmarješke toplice za povabilo k sodelovanju.

S prispevkom vseh navedenih smo ponosno predstavili dragocene utrinke dolenjske kulinarike, s pomočjo promocijskega materiala pa udeležencem približali turistično bogastvo Slovenije. Razdelili smo veliko število Kartic drugačnih doživetij, da bo raziskovanje naše dežele še bolj atraktivno.

Utrinki z obiska:

Morda vas zanima tudi:
  

Pin It on Pinterest

Share This