Kaj je poslovni naslov in zakaj ga potrebujem?

Poslovni naslov je v skladu z ZGD-1I obvezna sestavina pri ustanovitvi vsakega podjetja, ki se določi tik pred registracijo podjetja. V primeru, da samostojni podjetnik ali družbenik gospodarske družbe ni lastnik ali solastnik objekta na poslovnem naslovu, mora za registracijo podjetja pridobiti overjeno soglasje (so)lastnika objekta, da dovoljuje poslovanje na tem naslovu. Soglasje lahko overite na naši SPOT TOČKI (brezplačno), na upravni enoti ali pri notarju.

Če imate težave s pridobivanjem soglasja pa si lahko poslovni naslov zagotovite v okviru naše storitve virtualna pisarna, ki omogoča najem poslovnega naslova, na katerem lahko registrirate podjetje, nanj prejemate poslovno pošto, o prejemu le-te pa ste sproti obveščeni po e-pošti.

Zakaj je lokacija poslovnega naslova tako pomembna?

Lokacija registriranega poslovnega naslova podjetja je pomembnejša kot si mislite, saj vpliva na:

  • Možnosti prijave na javne razpise, ki so namenjeni podjetjem in podjetnikom registriranim v posamezni občini.
  • Ustvarjanje vtisa, da poslujete v mestu in ne v manjšem kraju, s čimer si odpirate boljše poslovne priložnosti.
  • Kredibilnost podjetja, saj je vaš poslovni naslov registriran na ugledni poslovni lokaciji in v urejeni poslovni stavbi in ne na vašem domačem naslovu.

Ugledna poslovna lokacija

Naša virtualna pisarna vam omogoča, da vaše podjetje registrirate v poslovni stavbi na ugledni poslovni lokaciji v Novem mestu, in ne na vašem domačem naslovu, s čimer dajete vtis resnega, kredibilnega in uglednega podjetja. Da bo vaše podjetje lahko kredibilno in ugledno tudi takrat, ko imate sestanek z vašimi poslovnimi partnerji in strankami, vam v okviru virtualne pisarne nudimo tudi ugoden najem sejnih sob in coworking prostora za občasno delo ali sestanke.

Stroški poslovanja vašega podjetja se zaradi najema virtualne pisarne bistveno zmanjšajo, hkrati pa vam dajejo vse ugodnosti oz. prednosti, ki jih ima najem oz. nakup fizične pisarne. In kar je najboljše, naše sejne sobe in coworking prostor se nahajajo na enakem naslovu in v stavbi, kjer se nahaja naša virtualna pisarna in kjer bo registrirano tudi vaše podjetje, t.j. v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik, Podbreznik 15, 8000 Novo mesto.

Je virtualna pisarna optimalna rešitev za vaše podjetje?

Niste prepričani, da je virtualna pisarna optimalna rešitev za vaše podjetje? Vabljeni k prebiranju tega prispevka, ki vam bo pomagal razbliniti vaše pomisleke. Za vsa ostala vprašanja vezana na virtualno pisarno pa lahko kontaktirate našega sodelavca Simona Jeraja, ki vam bo z veseljem pomagal z vsemi potrebnimi informacijami.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Brezplačen 16-urni tečaj: Poslovna angleščina – online

Brezplačen 16-urni tečaj: Poslovna angleščina – online

Brezplačen 16-urni tečaj: Poslovna angleščina – online SPOT Svetovanje JV Slovenija vabi na brezplačen 16-urni online tečaj POSLOVNA ANGLEŠČINA. Tečaj tujega jezika je namenjen podjetjem, podjetnikom in potencialnim podjetnikom iz JV Slovenije. Izveden bo v dveh...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

CGP katalog

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This