Delodajalci lahko izkoristite izvrstno priložnost programa MobiliseSME in svoje zaposlene napotite v tuja podjetja za 1 do 6 mesecev, da pridobijo mednarodno izkušnjo ter nova znanja in kompetence.  Naši partnerji iz BSC Kranj vam pomagajo poiskati partnerska podjetja, program pa sofinancira začasno bivanje vašega zaposlenega v tujini.

Glavni namen programa je torej podpreti delodajalce in zaposlene (tudi menedžerje, (so)lastnike podjetji, samozaposlene,  odvetnike, notarje, računovodje, revizorje, zdravnike, farmacevte, psihologe, arhitekte, inženirje,…) k pridobivanju mednarodnih izkušenj, čezmejnem povezovanju, gradnji kompetenc in dvigu konkurenčnosti.

Preprosto povedano… »Tine, ki odhaja v Lizbono, bo za pol leta domačo pot do službe zamenjal za mednarodno izkušnjo, nova spoznanja in osvojil nove načine poslovanja«. Pridobljene izkušnje bo nato lahko uporabil pri svojem delu v domačem podjetju ter hkrati pripomogel k okrepitvi mednarodnega sodelovanja in k prilagajanju poslovanja izzivom, ki prihajajo.

Slovenska podjetja pa lahko sodelujejo tudi kot gostiteljska podjetja in na izmenjavo sprejemajo zaposlene iz tujine.

Kontakt slovenske točke za pomoč pri prijavi:

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

24. april – dan brez zavržene hrane

24. april – dan brez zavržene hrane

24. april - dan brez zavržene hraneInformacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto, ki deluje pod okriljem Razvojnega centra Novo mesto, je v sodelovanju z EKO ŠOLO organizirala delavnico v sklopu slovenskega dne brez zavržene hrane, ki ga po sklepu vlade obeležujemo 24....

Odprte so prijave v program iniciativa ALMA

Odprte so prijave v program iniciativa ALMA

Odprte so prijave v program iniciativa ALMAGre za 6-mesečni mentorski program, ki vključuje 2-mesečno delovno-učno izkušnjo v tujini.Iniciativa ALMA se izvaja do 31. 10. 2028. Njen namen je omogočiti mladim od 18. do 35. leta, ki niste vključeni v izobraževanje,...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This