Znanstveno in tehnološko središče Rudolfovo, ki je svoj dom našlo v našem inkubatorju, praznuje prvo obletnico delovanja.

Nastanek ustanove, ki bo povezala nosilce razvoja gospodarsko vodilne regije v Sloveniji, je spodbudil niz projektov, v katere so vključena podjetja in ustanove iz vse Slovenije.

Dosežke, predvsem pa načrte enega najmlajših slovenskih javnih raziskovalnih zavodov, bodo osvetlili na drugem Znanstveno-tehnološkem forumu Rudolfovo, ki bo potekal med 4. in 7. aprilom 2023.

 Vabljeni v Podbreznik, na osrednje dogajanje v torek, 4. aprila 2023, ko bodo v središče razprav postavili IZZIVE in REŠITVE za večjo digitalizacijo v gospodarstvu.

Ta nadvse aktualna iztočnica bo osvetljena z več plati, zato bodo govorniki na dogodku ugledne osebnosti iz gospodarstva, regijskih ustanov, izobraževanja in politike.

 Vabilo s programom.

 V imenu Rudolfovega, prijazno vabljeni.

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Morda vas zanima tudi:

Učenje je življenje – naj krepi in radosti!

Učenje je življenje – naj krepi in radosti!

Učenje je življenje – naj krepi in radosti!Informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto, ki je podaljšana roka Evropske komisije in deluje pod okriljem Razvojnega centra Novo mesto, se bo tudi letos pridružila projektu TEDNI VSEŽIVLJENSKEGA UČENJA (TVU), kampanji na...

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest

Share This