PODJETNO NAD IZZIVE

PONI

GLAVNI NAMEN

Podjetniško usposabljanje oseb, ki želijo realizirati svojo podjetniško idejo. Cilj projekta je ustanovitev ene izmed pravno veljavnih oblik za opravljanje dejavnosti, ki jih bodo preko podjetniškega usposabljanja realizirale osebe.

CILJNA SKUPINA

Potencialni podjetniki (osebe s podjetniškimi idejami) ne glede na starost, spol in izobrazbo, ki imajo stalno ali začasno bivališče v regiji JV Slovenija (21 občin).

OPIS PROJEKTA

Udeleženci projekta se za štiri mesece redno zaposlijo v Razvojnem centru Novo mesto. V tem času osvojijo podjetniška znanja, ki so potrebna za samostojno podjetniško pot, svojo poslovno idejo razvijajo pod strokovnim mentorstvom in s pomočjo usposobljenih svetovalcev ter izdelajo poslovni model in poslovni načrt. Sodelujejo s somišljeniki ter se povezujejo s podjetniki v spodbudnem in dobro opremljenem podjetniškem okolju

VKLJUČITEV V PROJEKT

V projekt se lahko vključite tako, da oddate prijavo na aktualen Javni razpis za vključitev v projekt PONI. Javni razpisi bodo objavljeni na spletni strani Razvojnega centra Novo mesto, o obdobju 2023- 2028 jih bo predvidoma 10. Med prijavljenimi kandidati bomo na vsakem razpisu izbrali do 11 oseb in jih redno zaposlili za 4 mesece.

PODJETNO NAD IZZIVE

V Razvojnem centru Novo mesto spodbujamo in podpiramo razvoj novih poslovnih idej in podjetništva. S projektom PODJETNO NAD IZZIVE v regiji JV Slovenija svetovalno, mentorsko ter finančno podpiramo posameznike, ki se na podjetniško pot šele odpravljate. V obdobju med 2024 in 2028 bomo v projekt vključili 106 udeležencev.

Naročite se na naše e-novice, da boste pravočasno obveščeni o datumih, ki jih ne smete zamuditi.

Projekt je financiran s strani Evropske unije in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in s strani Republike Slovenije.

Javni razpis za vključitev - PONI JV Slovenija 2. skupina

Prijavni obrazec PONI - udeleženci - 2. SKUPINA

Vzorec pogodbe o zaposlitvi - udeleženec projekta PONI

Publikacije in objave

Javno povabilo k sodelovanju zunanjim mentorjem

Javno povabilo k sodelovanju zunanjim izvajalcem

NOVICE PROJEKTA PONI

Vas zanimajo najnovejše informacije in aktualno dogajanje v okviru projekta PONI?

Spodbujamo posameznike z inovativnimi podjetniškimi idejami, da jih predstavijo in jih s pomočjo usposobljenih podjetniških strokovnjakov, mentorjev ter razpoložljivih virov tudi uspešno realizirajo.

Strokovna pomoč v obliki mentorstva ter urejeno in kreativno delovno okolje, ki ti pomaga pri razvoju poslovne ideje ali podjetja.

Celovite podjetniške storitve na enem mestu.

Brezplačno svetovanje in storitve za podjetnike

 

Ugoden najem poslovnega prostora in sejne sobe

 

Poslovni naslov za registracijo podjetja

 

Ugodni bančni krediti in garancije za podjetja

 

Morda vas zanima tudi:

Razpis “Subvencije obrestne mere podjetniških kreditov 2024”

Razpis “Subvencije obrestne mere podjetniških kreditov 2024”

Razpis "Subvencije obrestne mere podjetniških kreditov 2024"Razvojni center Novo mesto je 3. 5. 2024 v sodelovanju z 11 občinami s področja jugovzhodne regije objavil Razpis «SUBVENCIJE OBRESTNE MERE PODJETNIŠKIH KREDITOV 2024«.UPRAVIČENCIPrijavijo se lahko:mikro in...

Javni razpis za vključitev v projekt PONI JV SLOVENIJA 2. SKUPINA

Javni razpis za vključitev v projekt PONI JV SLOVENIJA 2. SKUPINA

PONI JV SLOVENIJA  - Odprt je Javni razpis za vključitev v 2. skupino usposabljanja za samostojno podjetniško pot  Razvojni center Novo mesto nadaljuje z izvajanjem 4 mesečnega programa podjetniškega usposabljanja v okviru projekta Podjetno nad izzive – Poni JV...

PRIJAVA NA NOVICE

Želiš biti obveščen o aktualnih dogodkih, seminarjih, izobraževanjih in delavnicah?

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

Podbreznik 15
SI-8000 Novo mesto

 

Javne informacije in CGP

CGP katalog najdete tukaj.

Logotipe najdete tukaj.

Katalog informacij javnega značaja najdete tukaj.

 

Delovni čas

Vsak delovnik od 7.00 do 15.00

Spremljajte nas na Facebook-u.

Pin It on Pinterest